Verhuisservice senioren hulp bij verhuizing voor ouderen

NL woningontruiming: Verhuisservice senioren en hulp bij verhuizing ouderen, Wij bieden hulp bij het verhuizen van senioren. Op het gebied van verhuizen, zorg en welzijn.

Professionele woningontruimingsbedrijf | Snel - Flexibel - Ervaren - Scherp tarief

Verhuizen naar een verzorgingingtehuis, verpleeghuis of seniorenwoning.

Inpakken en uitpakken: Wij kunnen uw gehele inboedel inpakken en uw kasten, bedden (de)monteren, (De)monteren van uw meubilair, apparatuur aansluiten, wasmachine en droger aansluiten, bed in elkaar zetten.

Verhuizen naar een verzorgingingtehuis, bejaardenhuis of seniorenwoning in Haarlem amsterdam amstelveen leiden zoetermeer hilversum almere alkmaar beverwijk

Gaat u of uw vader of moeder binnenkort naar een bejaardentehuis? NL woningontruiming biedt een vertrouwde, helpende hand bij de praktische afwikkeling bij verhuizing naar bejaardenhuis, seniorenwoning of een zorgcentrum.

Bij een verhuizing naar een verzorgingshuis is het belangrijk dat alles meteen een plekje krijgt, zodat er een huiselijk gevoel ontstaat en het gevoel van leegte snel verdwijnt. Wij zorgen voor het verhuizen en richten de nieuwe kamer ook weer in, in- en uitpakken van uw spullen. De oude woonruimte laten wij leeg en schoon achter, wij zorgen voor de spulletjes, die bij een verhuizing naar een verzorgingshuis niet meegaan, een goede nieuwe plek bij mensen die dit nodig hebben. Wij dragen diverse stichtingen en goede doelen een warm hart toe.

Wij bieden een vertrouwde, helpende hand bij de praktische afwikkeling bij verhuizing naar een zorgcentrum, en wij kunnen zorgen voor extra ondersteuning bij alle zaken rondom uw verhuizing van groot naar kleine woning.

U kunt hiervoor onze woningontruiming diensten inschakelen voor alle klussen rondom uw oude woning. Denk hierbij aan het afhalen van gordijnen, vloerbedekking verwijderen shuur of garage leegmaken, tuin opschonen, rails en lampen en het afvoeren van overtollige huisraad etc

NL woningontruimng slaat wanneer gewenst (een deel van de) inboedel op in eigen beheer. Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte op voor tijdelijke opslagruimte

Contact

Ontruimers in uw regio