Appartement of flat ontruimen?

NL woningontruiming is gespecialiseerd in het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen.

Professionele woningontruimingsbedrijf | Snel - Flexibel - Ervaren - Scherp tarief

Appartement ontruimen? Nlwoningontruiming Professioneel - betrouwbaar - Snel resultaat.

Inboedels verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lampen verwijderen, gordijn en de gordijnrails verwijderen, herstelwerkzaamheden van uw appartement, seniorenwoning, eengezinswoning of maisonnette woning.

NL woningontruiming is gespecialiseerd in het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen. Uw woning wordt bezemschoon opgeleverd conform de eisen van de woningbouw.

Huurwoning leeg en schoon opleveren

Denk hierbij aan: Inboedels verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lampen verwijderen, gordijn en de gordijnrails verwijderen, tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg), alle schoeven en plugen eruit en gaten in de muren dichten, tapijt van de trappen verwijderen, verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten, planken of alle zelf aangebrachten verzieningen.

huurwoning omtruimen leeg opleven aan de woningbouw

Als de woning ernstig vervuild is en er grondig schoongemaakt moet worden, of een kamer waar jarenlang gerookt is, dan de muren en plafond ook witten of behang afstomen moet worden. Het moet allemaal gebeuren maar u heeft zelf geen tijd er voor. Wij kunnen u van dienst zijn en er voor zorgen dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd.

NL woningontruiming is gespecialiseerd in het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen. Uw woning wordt bezemschoon opgeleverd conform de eisen van de woningbouw.

woningontruiming apartement ontruimen met eigen verhuis lift

Heeft u vragen neemt nu contact met ons op via het contact formulier.

Contact

Ontruimers in uw regio