Nlwoningontruiming werkwijzers & Hoe werkt het

Nl woningontruiming voert in principe alle herstelwerkzaamheden uit die nodig zijn om uw woning op te kunnen leveren aan de woningbouw of verhuurder.

Professionele woningontruimingsbedrijf | Snel - Flexibel - Ervaren - Scherp tarief

NLwoningontruiming

Werkwijze en veel gestelde vragen bij een laten huis ontruimen.

woningontruiming na een overlijden in Haarlem amsterdam amstelveen leiden zoetermeer hilversum almere alkmaar beverwijk

Wij zorgen ervoor dat de oplevering van het huis zo spoedig mogelijk, en altijd binnen gestelde termijn. Uw woning wordt bezemschoon opleveren met 100% opleveringsgarantie.

Alle bruiktbare inboedel en kledingen uit de woning, worden zoveel mogelijk hergebruiken onder andere doneren aan Het Leger des Heils. Wilt u bepaalde zaken niet terug, dan zullen wij ze vernietigen zodat ze niet in handen van derden vallen. (zoals; persoonlijke gegevens, foto's, harde schijven).

Vloerbedekking, zeil, laminaat, tegelvloeren en trapbedekking wordt op netjes en professioneel verwijderd. Muren en plafonds worden de spijkers, schroeven en pluggen verwijderd en de gaatjes dichten. Alle herstelwerkzaamheden snel & professioneel maar zorgvuldig worden uitgevoerd.

Wij zijn erg flexibel en werken door tot uw woningontruiming helemaal afgerond is en u tevreden bent.

100% van de klanten beveelt ons bedrijf aan.

De klanten beoordelen ons met een 9.8/10 NLwoningontruiming levert al jaren onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Leest u gerust onze recensies door.

klanten review , keurig netjes zeer tevreden, top en netjes woningontruimingsbedrijf

Herstelwerkzaamheden.

Nl woningontruiming voert in principe alle alle herstelwerkzaamheden uit die nodig zijn om uw woning op te kunnen leveren aan de woningbouw of verhuurder. Denkt u hierbij aan het verwijderen van het behang, het vervangen van toiletpotten, het terughangen van deuren, schilder werkzaamheden, stucwerk, enzovoorts. Ook vloerbedekking wordt door ons verwijderd, of de vloer nu bestaat uit losse vloerbedekking of gelijmd, danwel parket, plavuizen, laminaat of zeil wij verwijderen alle soorten vloerbedekking ook van trappen.

U kunt hierbij ook denken aan een woning die de verkoop in gaat. Na de ontruiming kunnen wij bijvoorbeeld de wanden en plafonds witten, nicotine verwijderen, onaangename lucht verwijderen.

Hoe gaan wij te werk:

Na ontvangst van uw e-mail nemen wij direct contact met u op voor een afspraak.

Wij komen vrijblijvend bij u langs, bekijken de woning, bespreken uw wensen en adviseren u. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of geven wij u op het moment van advies direct inzicht in de kosten van de ontruiming en de werkwijze. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Na goedkeuring van de offerte plannen we de datum van de woningontruiming in. Wij voeren uw opdracht volledig uit. Uw woning wordt zo spoedig mogelijk bezemschoon opgeleverd en altijd binnen de gestelde termijn.

Heeft u vragen neemt nu contact met ons op via het contact formulier.

Veel gestelde vragen bij een woningontruiming

Heb ik garantie op de werkzaamheden?

Doordat wij reeds honderden woningen hebben opgeleverd hebben wij een ruime ervaring en kunt u de ontruiming en oplevering van de woning met een gerust hart aan ons overlaten. Door onze vele ervaring en nauwkeurigheid van werken bieden wij u een gratis opleverings-garantie. Dit houdt in dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie die de woningbouwvereniging/ verhuurder zal doen wordt voor 100% goed gekeurd, zo niet dan komen wij kosteloos terug om het in orde te maken. Vele woningbouw inspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten van een ontruiming?

U krijgt altijd vooraf een offerte met een totaal prijs. Een totaal prijs betekent bij ons ook echt een totaal prijs er komt niets meer bij. Kunnen of willen wij uw ontruiming niet aannemen tegen een all-in prijs dan hebben wij voor u glasheldere uur / dag tarieven voor inhuur van mens en materiaal.

Opkopen van inboedels?

Ja en nee. In principe niet, maar als er sprake is van verkoopbare spullen dan wordt hiervoor in overleg een bedrag in mindering gebracht op de totale kosten van de ontruiming. Voor waardevolle stukken uit de inboedel kunnen wij ons taxateur inschakelen voor een voorlopige taxaties (laten) doen.

Spullen op voor kringloop?

De rest inboedel wordt naar uw wens, zoveel mogelijk gerecycled, dus naar een milieustraat dan wel kringloop instantie.

Wanneer kunt u beginnen?

U kunt vrijwel altijd direct een passende offerte verwachten. Aanvang van de werkzaamheden in overleg met u.

Ruimt u ook ernstig vervuilde woningen op?

Leegruimen, schoonmaken en desinfecteren behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Moet ik zelf nog iets doen?

Nee in principe niet, u haalt voor de ontruiming weg wat u mee wilt nemen of geeft duidelijk aan wat er achter blijven moet.

Wordt er ook schoongemaakt?

Alles wat er gedaan wordt staat omschreven in de offerte, daar kunnen ook schoonmaak werkzaamheden in opgenomen worden. Als u kiest voor bezemschoon opleveren dan vegen wij de vloer voor vertrek aan.

Verrichten jullie ook herstelwerkzaamheden?

Jawel wij kunnen alle voorkomende herstelwerkzaamheden voor u (laten) uitvoeren, het weghalen van tussen muren en aanpassingen in de woning. Van het witten van muren en plafonds tot een complete verkoop klaar gemaakte en sfeervol ingerichte woning voor verkoop kunt u bij ons terecht.

Regelen jullie de oplevering en sleutel teruggave aan de verhuurder?

Ook dat kunnen wij voor u doen, teruggave en oplevering van de woning aan de desbetreffende instantie, woningbouw vereniging, makelaar of verhuurder inclusief het begeleiden van de eind inspectie en teruggave van de sleutels.

Dragen jullie zorg voor de gehele ontruiming?

Ja, als wij komen hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, alles wat besproken is gaat er uit. U kunt gewoon thuis blijven of naar uw werk gaan. Komen wij onverwacht nog iets tegen waarover twijfel bestaat of wat achteraf tot discussie zou kunnen lijden, dan krijgt u van ons een sms of een telefoontje om even kort te overleggen.

Hoe lang gaat de woning ontruiming duren?

Dat is geheel afhankelijk van de omvang van het project, meestal redden wij het in een dag.

Doen jullie ook verhuizingen?

Wij kunnen de gehele verhuizing voor u uit handen nemen, van inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van de meubels in de nieuwe woning.

Verwijderen jullie ook asbest?

Ja, Bij constatering of het vermoeden van asbesthoudende zaken, (oud vloerzeil is vaak asbesthoudend) komt er een monstername (kosten: €62,50 per soort zeil). Mocht er in het monster asbesthoudend zijn dan neemt in een huur situatie veelal de woningbouw vereniging het verwijderen voor haar rekening, zeker als deze woning verhuurder is aangesloten bij AEDES http://www.aedes.nl hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is dan ook van groot belang dat u asbesthoudende materialen vloerzeilen, gevelkachels niet beroert om besmetting van de omgeving te voorkomen. Betreft het een koophuis of een particuliere verhuurder dan kan het zijn dat de huurder het asbest moet laten verwijderen, in dat geval kunnen wij het gehele proces voor u in orde maken.

Zijn er kosten verbonden aan de offerte?

Nee een offerte kost en verpicht u tot niets.

Contact

100% van de klanten beveelt ons bedrijf aan.

woningontruiming na een overlijden in Haarlem amsterdam amstelveen leiden zoetermeer hilversum almere alkmaar beverwijk

Klanten Reviews

Zeer tevreden met het resutaat.
Alle afspraken werden nagekomen
Op tijd en netjes gewerkt.
Vriendelijke mensen.
Snelle service prima offerte en geen gedoe