Woningontruiming na overlijden

Woningontruiming na een overlijden of snel de kamer van een overledene leeghalen in het verpleeg- of verzorgingshuis leeghalen/ontruimen. Ook ontruimen van een vervuilde woning of woningen waar een overledene heeft gelegen.

Huis ontruimen na een overlijden

woningontruiming na een overlijden in Haarlem

NLwoningontruiming helpt u graag bij de ontruiming van de woning na een overlijden. Woning leegruimen na een overlijden is vaak intensief. Wij nemen uw ontruiming met zorg uit handen.

Nlwoningontruiming beschikt over de juiste materialen en apparatuur om de woning snel leeg te halen en oplevering klaar te maken. Uw woning direct laten ontruimen? Wij klaren de klus snel & discreet. De woning wordt in 1 dag ontruimd. Professioneel & voordelig ontruimen ook als er spoed geboden is.

Ontruiming na lijkvinding

Een huis ontruimen na een overlijden is gespecialiseerd werk en wij raden u af om een woningontruiming na een lijkvinding zelf te doen of zomaar een ontruimingsbedrijf in te schakelen. Naast emotionele aspecten is er soms ook een gezondheids risico. Wij van NLwoningontruiming weten hoe we om moeten gaan met woningen waar iemand in overleden is ook als de overledene langere tijd in de te ontruimen woning heeft gelegen.

woningontruiming na een overlijden in Haarlem

Huis ontruimen en opruimen zwaar vervuild pand

Wij van NL woningontruiming zijn tevens gespecialiseerd in het ontruimen van en schoonmaken van zwaar vervuilde panden / woningen in zeer slechte staat of kamers waar al langetijd niet is schoongemaakt.

Het ontruimen van woningen waarbij de bewoner het langere tijd niet heeft kunnen onderhouden doen wij met de grootste zorg en hierbij gaan we graag in gesprek met de opdrachtgever en de bewoner. Vaak komt de schoonmaak er niet meer van en is er haast geen ruimte meer om er tussen te komen. De bewoner schaamt zich en wil geen hulp, de familie of bewindvoerder ziet dat er ingegrepen moet worden omdat de woning te ernstig is vervuild, wij gaan graag met alle partijen in gesprek, kijken nergens meer van op wij hebben tenslotte de ergste vervuilde woningen al ontruimd schoongemaakt en fris opgeleverd.

ontruimen en opruimen kamer in Zoetermeer

Ontruiming vervuilde pand, ontruiming vervuilde woning, ontruiming vervuilde kamer, Zwaar vervuilde woning ontruimen, opruimen schoonmaken en desinfecteren.

Heeft u vragen neemt u gerus contact met ons op via het contact formulier.

Contact

Ontruimers in uw regio